Επιστροφή στα γήπεδα!

Μετά από την 7μηνη διακοπή, λόγω της πανδημίας, επιτέλους έφτασε η ώρα της επιστροφής όλων μας στους αγωνιστικούς χώρους.

Με μοναδικό μας στόχο της διασφάλιση της ατομικής αλλά και της συλλογικής υγιεινής , τόσο των παιχτών/ομάδων όσο και του χώρου, μετά από την ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του πολίτη, σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 31/5/2021, το Arena Club ανοίγει και πάλι της πόρτες του σε όλους εσάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“H «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωναϊού COVID-19» έπειτα από ομόφωνη εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» στη σημερινή της συνεδρίαση και σε ότι αφορά στα θέματα αθλητισμού, αποφάσισε να επιτρέψει τα εξής:

• Από 31/05/2021 τη λειτουργία των Γυμναστηρίων με το ήδη εγκεκριμένο σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο (θα υπάρξουν αλλαγές στο πρωτόκολλο σε σχέση με συγκεκριμένους τύπους ασκήσεων, κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η χρήση μάσκας).
• Από 31/05/2021 τη χρήση των γηπέδων 5Χ5 και γηπέδων μπάσκετ (σε υπαίθριους χώρους) από ερασιτέχνες αθλούμενους με τις προϋποθέσεις, που ισχύουν και για τους αθλητές και ειδικότερα με εβδομαδιαίο self test, τήρηση περιορισμών χωρητικότητας, καταλόγου εισερχομένων και όλων των υγειονομικών μέτρων.
• Από 01/06/2021 τις διοργανώσεις εκτός σταδίων (εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων) με προϋποθέσεις -μέχρι 300 άτομα ανά μπλοκ εκκίνησης 50 ατόμων, με rapid test ή pcr, ηλεκτρονικές εγγραφές, χωρίς απονομές, χωρίς θεατές, με χρήση μάσκας πριν την εκκίνηση και μετά τον τερματισμό κλπ”

Σας περιμένουμε λοιπόν, από μεθαύριο 31/5, όλους ξανά κοντά μας.